Trævægge

WOOD EMPRESS – TRÆVÆGGE 

Holdet bag WOOD EMPRESS er kommet for at ændre på noget i dit rum. Vi mener, at en væg ikke skal se blank, ensformet, kedelig og sædvanlig ud. Derfor har vi designet og produceret nogle unikke træpaneler i ægte træ. Ideen var at give vores kunder et produkt som er nem at montere på de eksisterende vægge og nem at afmontere igen, hvis dette bliver nødvendigt. 

Med vores trævægge vil vi gerne give din bolig, kontor eller butik et nyt og naturligt look. Ved at tage naturens egne råvarer med indenfor, har du noget, som er ægte i huset. Fremfor at kigge på blanke vægge, tilbyder vi vores kunder nogle trævægge med naturlige mønstre, farver, nuancer og total unikke linjer som ingen andre end naturen kan levere. 

Udover det æstetiske, så har træet mange flere positive egenskaber, sammenlignet med andre kunstige og syntetiske byggematerialer som anvendes i vores boliger.

Vi monterer i hele landet både for private, butikker og institutioner.

Vores træpaneler anvendes kun indendørs.

Her er et udpluk af vores håndlavede træpaneler som vi bruger til at lave vores trævægge. Klik på vores billeder og se en unik og anderledes verden.

Bestil på kontakt@woodempress.com eller på tlf.nr. 281 281 52