Trævægge

WOOD EMPRESS – TRÆVÆGGE 

Holdet bag WOOD EMPRESS er kommet for at ændre på noget i dit rum. Vi mener, at en væg ikke skal se blank, ensformet, kedelig og sædvanlig ud. Derfor har vi designet nogle unikke træpaneler i ægte træ, hvor skruer eller søm ikke ses da alt er skjult ind bagved. Ideen var, at give vores kunder et produkt, som er nemt at montere på de kedelige eksisterende vægge og ikke mindst nemt, at afmontere igen uden af skade træpanelerne eller de eksisterende vægge, hvis dette bliver nødvendigt.

Med vores trævægge vil vi gerne give din bolig, kontor eller butik et nyt og naturligt look. Ved at tage naturens egne råvarer med indenfor, har du noget, som er ægte i huset. Fremfor at kigge på blanke vægge, tilbyder vi vores kunder nogle trævægge med naturlige mønstre, farver, nuancer og total unikke linjer som ingen andre end naturen kan levere. 

Udover det æstetiske, så har træet mange flere positive egenskaber, sammenlignet med andre kunstige og syntetiske byggematerialer som anvendes til indretning af vores boliger.

Vi monterer i hele landet både for private, forretninger, klinikker og institutioner. Vores træpaneler anvendes indendørs eller steder hvor træet ikke er i direkte kontakt med vand.

Her er et udpluk af vores håndlavede træpaneler. Har I nogle specieller ønsker, designs, farver, træsorter som I foretrækker, så er vi altid klar til at kaste os ud i nye opgaver og udfordringer. Klik på vores billeder og se en unik og anderledes verden.

Bestil på kontakt@woodempress.com eller på tlf.nr. 281 281 52