Træmøbler

WOOD EMPRESS – TRÆMØBLER

Hos WOOD EMPRESS er vi klar til at hjælpe dig med at indrette din bolig, butik eller kontor med vores unikke håndlavede træmøbler. Skal du ud og have dig et nyt spisebord, sofabord, natbord, sengegavl eller blot et skærebræt i massivt og ovntørt træ, så er du kommet det rette sted. 

Den tomme plads foran sofaen kan f.eks. kombineres med flere af vores SLICE egetræsborde. Det er nogle skiver som er skåret af en træstamme, dernæst ovntørret, finpudset, olieret og til sidst monteret lakerede bordben på. Disse fås i 3 forskellige størrelser, former og højder. Vi har lavet vores bordben i sort og hvid, men andre farver kan også vælges ved bestilling.

Vores QUBIQ serie lavet af massivt egetræ, som så senere er blevet olieret eller bejdset, kan bruges som kaffebord, taburet eller som natbord. Man kan også bruge en træstub til dette formål, dette giver en ægte raw look i hjemmet. Vi har sammensat 3 forskellige træstubber i egetræ og gruppen kalder vi TREE-O-CYLINDER. Disse kan købes pr. stk. eller som et sæt.

Til dit køkken kan vi anbefale vores skærebræt TREEANGLE. Massivt træ, bedre og sundere kan ikke fåes.

Skal du ud og have et nyt spisebord, natbord, sengegavl eller blot et skærebræt i massivt og ovntørt egetræ, så er vores dygtige håndværkere hos WOOD EMPRESS klare til at hjælpe dig.


(Dean O. Cliver, Ph.d professor i madsikkerhed ved University of California har sammen med en gruppe studerende stået i spidsen for en undersøgelse, hvor de lod salmonella bakterien kommer i kontakt med forskellige skærebrædder. Skærebræt lavet af træ viste sig at klare bedst i testen og indeholdte mindst bakterier, hvor plastik indholdte mest. Selv i tests udført på et gammelt træbræt, kunne de konstatere at bakterierne ikke kunne formere sig og overleve.) Tænk på dit helbred og på naturen, valg træet.


 

Bestil på kontakt@woodempress.com eller på tlf. nr. 281 281 52