Referencer

WOOD EMPRESS – TRÆMØBLER OG ANDRE PRODUKTER

Hos WOOD EMPRESS er vi klar til at hjælpe dig med, at indrette din bolig, butik eller kontor med vores unikke håndlavede trævægge og træmøbler. Skal du ud og have dig et nyt spisebord, sofabord, natbord, sengegavl eller blot et skærebræt i massivt og ovntørt træ, så er du kommet det rette sted. Her er et lille udpluk af de ting som vi har lavet og der vil komme løbende noget nyt som vi laver for vores kunder.

Den tomme plads foran sofaen kan f.eks. kombineres med flere af vores SLICE egetræsborde. Det er nogle skiver som er skåret af en træstamme, dernæst ovntørret, finpudset, olieret og til sidst monteret lakerede bordben på. Disse fås i 3 forskellige størrelser, former og højder. Vi har lavet vores bordben i sort og hvid, men andre farver kan også vælges ved bestilling.

Vores QUBIQ serie lavet af massivt egetræ, som så senere er blevet olieret eller bejdset, kan bruges som kaffebord, taburet eller som natbord. Man kan også bruge en træstub til dette formål, dette giver en ægte raw look i hjemmet. Vi har sammensat 3 forskellige træstubber i egetræ og gruppen kalder vi TREE-O-CYLINDER. Disse kan købes pr. stk. eller som et sæt.

Skal du ud og have et nyt spisebord, natbord, sengegavl eller blot et skærebræt i massivt og ovntørt egetræ, så er vores dygtige håndværkere hos WOOD EMPRESS klare til at hjælpe dig.

Bestil på kontakt@woodempress.com eller på tlf. nr. 281 281 52